top of page

Yrkesskolevegen 20

Seks 4-romsleiligheter á 68 m2, 24 2-romsleiligheter á 58 m2, og 66 2-romsleiligheter á 48-50 m2.

Beskrivelse

«Charlottes hus» i Yrkesskolevegen 20

Boligblokka i Yrkesskolevegen 20 sto ferdig i 1983, og da tatt i bruk som «Brundalen trygdeboliger». I dag kaller vi den «Charlottes hus». Nå bor det eldre og yngre, par og barnefamilier her.

Blokka er tegnet av Krags Arkitektkontor og har gode planløsninger og materialer. Den er bygd i tre etasjer med sokkeletasje/kjeller, og er oppført i betong med fasader av tegl. Huset er formet som en hestesko med hovedinnganger fra et skjermet tun, som etter hvert skal opparbeides som hage. Det er heis ved begge hovedinngangene.

Boligblokka ligger landlig til i Brundalen på Charlottenlund med lett tilgang til marka. Det er meget god bussforbindelse til Strindheim og Lerkendal (linje 14). Sør for blokka er det parkeringsplass for beboere og gjester.


Om leilighetene

I blokka er det til sammen 95 boenheter fordelt på fire etasjer samt fellesarealer. Fordelingen er slik: 65 toroms a 48 m2 beregnet på single, 24 toroms a 58 m2 for par eller små familier og 6 fireroms a 68 m2 for barnefamilier.

Alle leiligheter har balkong/veranda eller platting på mark. Toromsleilighetene har livsløpsstandard (tilrettelagt for rullestol og hjelper). Til hver leilighet hører en kjellerbod.


Husleie

For tiden er leien for toroms på 48 m2 kr 7.500 pr måned, for toroms på 58 m2 kr 8.000 pr måned og for familieleilighet på 68 m2 kr 10.000 pr måned.


I tillegg kommer kr 120 pr måned for vask av fellesarealer og kr 150 pr måned for varmtvann og strøm i fellesarealer. Leietakerne tegner selv strømabonnement og inngår avtale for TV/internett.


Depositum utgjør tre månedsleier. Bankkontoen står i leietakers navn. For den som ikke kan stille denne summen, aksepterer vi depositumsgaranti fra NAV.


Fellesarealer

Et gjesterom med kjøkken og bad kan leies for en rimelig sum når leieboerne har besøk.

I sokkeletasjen er det et større lokale med kjøkken som beboerne kan leie for selskaper og arrangementer. Kjøkkenet er godt utstyrt, og det kan dekkes til treretters middag for 60 personer. To frivilligsentraler driver «Charlottes cafe» her; den er åpen for beboerne og nærområdet hver torsdag kl 11:00-14:00.


Ved hovedinngangene A og B og i sokkeletasjen fins felles boder for sykler og barnevogner.
I inngangspartiene er det kunstnerisk utsmykking.

Faktaseksjon

Vaktmester

Heis

Universelt utformet

Beliggenhet

Yrkesskolevegen 20, 7058 Jakobsli, Norway

bottom of page